نحوه دفاع از ارسال پیام فحاشی و تهدید به قتل از گوشی بنده توسط شخص دیگه چطور است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۹۱ #13558213

*باسلام وخسته نباشیدببخشید
من مغازه دارم که شخصی که قبلا با بنده خصومت شخصی داشته و به همین دلیل به من فحاشی کرده بود و من ازش شکایت کردم دادگاه ۲ میلیون جریمه براش جریمه صادر کرد مدت ۱ سالی از اون ماجرا گذشته که یک شخص با نزدیکی و طرح رفاقت با بنده والبته با
نقشه قبلی مدت ۳ ماه بعنوان مشتری درمغازه من رفت و آمد داشتند و یک شب که با
گوشی خودش با دروغ نشان میداد که با شخصی درحال مکالمه هست یک دفه گوشی را
قطع کرد و به من گفت که بد موقع شارژ سیم کارتم تموم شد و از من تقاضای گرفتن تلفن همراهم را کرد و بنده هم بدون اطلاع از نیت ایشان موبایلم را بهش دادم و۳ دقیقه بعد
تلفنم را به من داد که با گوشیم پیامی برای شخصی ک قبلا ازش شکایت کرده بودم وجریمه شده بود فرستاد و بلافاصله از گوشی من حذفش کرده بعد گذشت۲ماه شخصی ک دشمن من بحساب میاد از من شکایت کرده الان من چطور میتونم بی گناهی خودم را ثابت کنم؟آیابدلیل وقت کمی ک گوشیم دست شخص موردنظر بوده اگ ازطریق واتساپ برای من پیام را فرستاده وبعدازکپی کردنش صفحه چت راحذف کرده وازطریق پیامک معمولی به اون شخص فرستاده من بتونم از طریق پلیس فتا اقدام به پرینت ازپیامهای واتساپم بگیرم که نشان بده این پیام فحاشی و تهدید به قتل اول ازشماره ای دیگه برای من ارسال شده و
بعد از از گوشی من کپی و برای شماره طرف ارسال شده است؟ لطفا کمکم کنیدکه چگونه ازاین اتهام وتهمت ناروابخوبی وخوشی گذرکنم منتظرجوابتون هستم باتشکروخسته نباشید*🌹🌹🌹❤❤❤🙏🙏🙏

مشاوره حقوقی کیفری
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پیامها قابل پیگیری نیست.

باسلام و احترام

اگر از طریق پیام معمولی همان اس ام اس رفته باشه کار برای شما سخت چون مالک گوشی شما هستین و اون شخص از گوشی شما تهدید کرده واتساپ هم چون سرور خارجی هست قابل ردیابی نیست شما ادله محکمه پسندی ک میتواند بی گناهی شما را اثبات کند شهادت شهود ، دوربین مدار بسته مغازه شما هست ک قاضی را به علم میرساند چون اسکرین شات و فضای مجازی اماره برای قاضی محسوب میشود و صرفا به حقیقت نزدیک میکند شما پلیس فتا درجریان کار بزارید و دوربین مغازه چک کنید تا محکوم نشوید والا چون از خط شما فرستاده شده کار سخت میشه

سلام .چون سرور اندر ایران نیست قابل رد یابی نیستند مگر اینکه اسکرین شات داشته باشید که پلیس فتا بر اساس یکسری مولفه ردیابی می نماید

با درود پیامهای واتساپ قابل ردیابی نیست .

با سلام دوست عزیز در ابتدا اینکه پیام های واتساپ قابل پیگیری در مراجع قضایی نیست و تنها در یک صورت می توانید دفاعی داشته باشید که یا دو نفر شاهد صحبت های شما را تایید کنند که در فلان روز و فلان ساعت گوشی مورد نظر شما دست شخصی امانت داده شده و ایشان خیانت در امانت نموده یا اینکه مغازه شما اگه دوربین مداربسته ای دارد به آن استناد نمایید در غیر اینصورت متاسفانه ممکن است برای شما محکومیتی در نظر گرفته شود

به نتیجه ای نخواهد رسید و قابل بازیابی نیست

سلام ، با توجه به اینکه سرور آنها در داخل کشور نمی باشد ، امکان پذیر نمی باشد.