چگونه تبانی قاضی مشخص می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۱۲۰ #13513794

در یک پرونده مطمئنیم طرف مقابل با قاضی تبانی کرده است. چگونه میتوان تحقیقات لازم را انجام داد. آیا میتوانیم یک نامه برای اداره حفاظت اطلاعات قوه قضاییه بنویسم و از آنها بخواهیم که آنها بررسی های لازم را انجام دهند که تماس تلفنی یا رشوه ای دریافت شده است یا خیر و اگر تبانی انجام شده برای پیگیری به دادسرای انتظامی قضات مراجعه کنیم

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
حفاظت را در جریان بگذارید مشکلی نیست
ولی باید ادله داشته باشید تا وارد بررسی در دادگاه انتظامی قضات شود

این امربیفایده استمگرمدارکی, چون دریافت وجه یاتلفن وجودداشته باشد

بدون وجود دلایل قطعی شکایت شما به جایی نمی رسد.

شما اول باید دلایل جمع اوری کنید و بعد اقدام کنید و در جریان گذاشتن حفاظت مانعی نداره