چگونه می توان مال غیرمنقول را برای پس از مرگ به صورت شش دانگ به همسر منتقل نمود ؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۰۷ #13507150

من فرزندی ندارم و می خواهم تا پایان عمر منزل مسکونی به نام خودم باشه و پس از مرگ کامل به خانمم منتقل شود با توجه به اینکه وصیت فقط در خصوص ثلث اموال قابل اجراست و اینکه ایشان وارث ۱/۴ اموال من خواهد بود چه اقدامی می توان انجام داد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توان صلح عمری نمایید و منزل را به ایشان واگذار نمایید

صلح عمری منافع مال تا زمان حیات شما با حق فسخ در دفتر اسناد رسمی

با سلام
با تنظیم سند رسمی صلح عمری منافع مال تا زمان حیات شما متعلق به خودتان خواهد بود ودر آنجا ساکن هستید وبعد از فوت متعلق به شخص موردنظر شما می باشد.ضمنا می توانید این سند را با حق فسخ تنظیم بفرمایید.

صلح عمری باحق فسخ تنظیم نمایید در دفتر اسناد رسمی

سلام وقت بخیر
می توانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی صلح نامه ای تنظیم نمایید مبنی بر صلح عمری به مدت عمر خودتان، مادامی که در قید حیات هستید شما از ملک و منافع آن استفاده می نمایید پس از فوت خانم با صلح نامه می توانند ملک را به نام خود انتقال دهند.

شما میتوانید از حق سکنی استفاده که تا وقتی در حیات هستید منزل در اختیار شما باشد و بعد از فوت به همسرتان منتقل شود

با سلام دوست عزیز شما میتوانید منزل خود را به همسرتان صلح عمری نمایید.