چطور از بابت تهمتی که زده میشه شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #13490055

با سلام
خواهر خانم زنده همسرشون تهران بودند و گاهی بنده و گاهی هم داماد شوهرشون جهت کمک در کارها به خونشون میرفتیم که البته همسرشون هم در اطلاع بودند و صاحبخانه آمده تهمت زده که بنده با خواهر خانم رابطه داشتیم و اون هم دیده آمدیم و با هم درگیر شدیم و کلانتری آمد زیر حرفهاش زد و گفتش که این آقا آمده با من درگیر شد ه و اتهام مزاحمت زد و خلاصه کلانتری فقط یک گزارش درگیری نوشت و گفت دیگه با هم کاری نداشته باشید و الان خوهر خانمم که همسرش آمده میخوان از اونجا برن چون اعتباری به این صاحبخانه نیست که بخواد دومرتبه اتهامی بزنه یا حتی تجاوز به منزل داشته باشه و ایشون هم تنهاست اوایل میگفت رهن خونه رو میدم برید مشکلی نیست ولی الان میگه من پولی نمیدم تا قرارداد تموم نشده و کاری ندارم که شما میخواهید برید یا وایستید حالا چکار کنیم شکایت کنم از بابت تهمتی که زده میشه شکایت کرد یا نه شاهدی هم ففط برادر خانمم بوده

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای اثبات ادعای خود بایستی مدارکی ارایه نمایید شهود یا پیامک یا هر سندی دیگر ، در غیر اینصورت دعوای شما رد خواهد شد .
اما میتوانید در رابطه با تخلیه منزل و اخذ ودیعه منزل اقداماتی انجام دهید و ادعا نمایید که به دلیل مزاحمت ها و ناراحتی هایی که ایشان برای ما بوجود اورده اند قصد تخلیه داریم اما موجر ودیعه را پرداخت نمیکند