دیه صورت و دست چگونه تعیین می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۷ #13468327

سلام.من ۲۰سال پیش تصادف کردم و طرف بدون گواهینامه و مقصر بمن زد. یک فقره چک سفید امضا بما داد و در قبال ان پدرم رضایت داد. او ن موقع من به سن قانونی نرسیده بودم و حالا شاکی شدم. ناحیه پیشانی من بصورت وسیع صدمه دیده و بخیه خورده بصورتی که پیشانی من فرو رفته و گوشه استخوان سرم پریده بوده است.و حالا هر دکتری می روم میگویند درمانی ندارد که بحالت اول برگردد. انگشت اشاره دست چپم نیز تاندون آن پاره شده بوده و جراحی شده است. میخواستم بدونم چه مقدار دیه در حال حاضر بمن تعلق میگیرد.

مشاوره حقوقی تصادفات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه یک مرتبه اقدام به رضایت نموده باشید ،دیگر امکان پیگیری برای شما وجود ندارد.

مخاطب عزیز
درقبال دریافت چک رضایت داده شده پس فقط برای چک می توانید شکایت کنید

باتوجه به اینکه پدرشما درقبال دریافت چک رضایت داده ، شکایت شما آنهم‌بعد از مدت طولانی بی نتیجه خواهد بود

سلام
محاسبه دیه یا ارش بر اساس نظریه پزشکی قانونی (از لحاظ شدت صدمات و مقدار صدمات) توسط دادگاه انجام می گیرد
مقدار صدمات وارده به هر یک از اعضاء بدن طبق مفاد قانون مجازات اسلامی تعیین و بر مبنای درصدی از دیه کامل محاسبه میگردد.
طبق اعلام رسمی قوه قضائیه میزان دیه کامل در سال ۱۳۹۸ در ماه غیر حرام مبلغ ۲/۷۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال و در ماه حرام ۳/۶۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال میباشد