پیام هارو پاک کردن و من رو بلاک کردن ایا قانونا کاری از دست من ساخته است؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۴۶۶ #13457921

سلام من در یک گروه تلگرامی در زمینه ارز دیجیتال هستم مقداری ارز دیجیتال داشتم که میخواستم بفروشم اونجا اعلام کردم یک نفر خودش را به عنوان صراف نعرفی کرد و من به ایشون اعتماد کردم و ارز دیجیتال خودم رو براشون ارسال کردم اما بعدش پیام هارو پاک کردن و من رو بلاک کردن ایا کاری از دست من ساخته است؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بزرگوار شما می توانید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی از مرتکب شکایت نمایید.

درود
اگر دلایل و مدارک دارید می توانید برای مطالبه اقدام کنید.

به عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت کنید

با سلام جرم مربوطه کلاهبرداری اینترنتی میباشد پس از طرح شکایت، موضوع از سوی دادسرا برای تحقیقات و استعلامات لازم به پلیس فتا ارجاع داده می شود.

با سلام و درود . میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی از شخص مرتکب شکایت نمایید

سلام و ارادت
بایستی از طریق شکایت اقدام نمایید .

سلام، بهتر است تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی شکایت خود را مطرح نمایید تا تحقیقات و بررسی لازم صورت گیرد