افزایش مهریه بعد از ازدواج ممکن است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۷۵ #13443558

میخواستم بپرسم بعد از ازدواج امکان افزایش مهریه با رضایت همسر امکان پذیره؟ به چه صورت؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر در قالب مهریه امکانپذیر نیست
مگر در قالب تعهدات دیگر

خیر در سند ازدواج امکانپذیر نیست
مگر سند تعهد آور در دفتر اسناد رسمی این کار انجام پذیرد

خیر امکانپذیر نیست . مطابق رای وحدت رویه دیوان عدالت اداری به شماره ۴۸۸-۸۸/۶/۱۵ و حسب نظریه ۸۸/۵/۱۲ فقهای شورای نگهبان : « مهریه شرعی همان است که در ضمن عقد واقع شده است و ازدیاد مهر بعد از عقد شرعا صحیح نیست و ترتیب آثار مهریه بر آن خلاف موازین شرع شناخته شد.»

سلام بله با مراجعه به دفتری که ازدواج شما رو ثبت نموده امکان افزایش مهریه وجود دارد

سلام بعد از ازدواج نیز توافقات طرفین قابل قبول می باشد ولی میزان افزایش تحت عنوان افزایش مهریه پذیرفته نیست ودین جدیدی می باشد که مطابق ماده ۱۰ قانون مدنی قابل وصول وپذیرفته می باشد اگر چه تحت عنوان افزایش مهریه هم بین شما توافق شده باشد