با توجه به ابلاغ رسمی رای تمکین به زوجه آیا ایشان برای بازگشت باید اظهارنامه رسمی ارائه می داده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۴ #13442194

من حکم به تمکین همسرم گرفتم و بدون اعتراض ایشان حکم قطعی شد ولی بنده نمی دانستم که باید به اجرای احکام مراجعه نمایم و قفل درب منزل را تعویض نمودم حال همسرم مدعی شده سه مرتبه به پشت درب منزل مراجعه نموده ولی قفل درب عوض شده و نتونسته به زندگی برگرده و این ماجرا را گزارش ۱۱۰ ای هم کرده.
حالا همسرم مدعی شده قصد بازگشت داشته ام و مطالبه نفقه این مدت را نموده با توجه به اینکه اظهار رسمی برای بازگشت نداشته فقط به گزارش های یک طرفه ۱۱۰ استناد می نماید.
۱.شکایت کیفری نموده که به دلیل عدم مستندات کافی منع تعقیب صادر شده است
۲.با توجه به ابلاغ رسمی رای تمکین به زوجه آیا ایشان برای بازگشت باید اظهارنامه رسمی ارائه می داده یا خیر؟
۳.شهادت شهود موجود می باشد که بنده از همسرم چند مرتبه خواسته ام و حتی نماینده فرستاده ام برای بازگشت ایشان به زندگی مشترک و او قبول نکرده است.
۴.در صورتجلسه دادگاه تمکین همسرم اظهار نمود که تمکین نمی نماید و در حضور قاضی اظهاراتش را امضا کرد
۵.وقتی رای تمکین ابلاغ رسمی به زوجه شده باشد آیا زوجه برای بازگشت نباید اظهارنامه رسمی می فرستاده و گزارش یک طرفه ۱۱۰ ای کفایت می کند
۶.در جلسه مطالبه نفقه باز هم حاضر به تمکین نشد.
با شرایط مذکور آیا مستحق دریافت نفقه است؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد و قطعیت حکم کفایت می‌کند و با توجه به اقرار ایشان نیازی به اجرا نیز ندارد.
می توانید وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید