تقاضای ادغام هر دو پرونده را نموده ایم،چه حکمی صادر خواهد شد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴,۱۷۹ #13436477

شخصی در دادگاه کیفری به جرم توهین به مقدسات به یک سال حبس محکوم شده و در دادگاه تجدیدنظر این یک سال تایید شده،همین شخص در همین زمان در دادگاه انقلاب به جرم توهین به رهبری به دوسال و فعالیت تبلیغی به یک سال محکوم شده، در دادگاه تجدیدنظر هشت ماه تایید شد،هم اکنون این شخص در زندان هست و تقاضای ادغام پرونده ها دادیم.
سوال این هست که حکم جدید به چه صورت حساب می شود؟
ایا مجازات اشدش که همون یک سال هست در نظر گرفته میشه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به احتمال تعدد مادی و جمع مجازات ها برای ایشان در نظر گرفته میشود .

اگر هر دو جرم توهین به مقدسات و توهین به رهبری در واقع یک فعل انجام شده باشد اصطلاحا تعدد معنوی است و مجازات اشد اعمال می شود، اما اگر هر کدام با فعل مجرمانه مستقل صورت گرفته باشد، تعدد مادی و سیستم جمع مجازات ها به کار گرفته خواهد شد