مشاور املاک رفته از ما به جرم تخریب و توهین شکایت کرده، در صورتی که تخریبی صورت نگرفت، میتونه چیزی رو به دروغ گردن ما بندازد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #13432391

سلام خسته نباشید من ۳ سال پیش یک واحد اپارتمان از سازنده پیش خرید کردم و هنوز تحویل نگرفتم، الان چند وقتی هست که صاحب زمین شکایت کرده که سازنده اجازه فروش نداشته،دادخواست ابطال مبایعه نامه ما را داده، رای اولیه به نفع ما بود ،اعتراض زدند دادگاه تجدید نظر ارجاع به داوری داد،بدون حضور ما داوری رفتن و به نفع خودشون رای گرفتن،ما درخواست ابطال رای داور زدیم،حکم ابطال رو گرفتیم،الان متوجه شدیم که خونه ما رو فروختن،رفتین اون مشاور املاک صحبت کردیم گفت من خبر نداشتم دادگاهی داره خونه واسه همین فروختم،الان مشاور املاک رفته از ما به جرم تخریب و توهین شکایت کرده،در صورتی که تخریبی صورت نگرفت،میتونه چیزی رو به دروغ گردن ما بندازه؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا بار اثبات دعوا بر عهده ی شاکی است در چنین مواردی شکات برای اثبات ادعای خود شاهد معرفی می کنند برای متشکی عنه انکار کافی است مگر اینکه شهود تعرفه شده هادت دروغ بدهند در این صورت متشاکی باجرح شهود از خود دفاع می کند / درخواست بازبینی دوربین مدار بسته ونیر گرفتن عکس از محل مورد ادعای شاکی به کشف حقیقت کمک میکند /