برای شکایت از شاهداشون که شهادت دروغ دادن باید چطوری اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۷ #13408975

سلام.خسته نباشید.
خانومم ۷ ماه قهر کرده، رفته خونه پدرش. ۱ ماه پیش دادگاه تمکین داشتیم، وکیل خانومم تو دادگاه به قاضی گفت اقا چندین بار زوجه رو مورد ضرب و شتم قرار داده، یه ( چندین بار زوجه رو کتک زده ) و از خونه مینداختش بیرون در ادامه وکیل خانومم گفت چون خانواده موکلم خانواده با ابرویی هستن با پا در میونی بزرگترها هر دفعه اشتیشون میدادن. بار اخر هم که زوجه رو کتک میزنه و از خونه میندازش بیرون، بعد از ۱ ماه دایی و زندایی زوجه به همراه زوجه میرن خونه پدر مادر اقا ( زوج ) که اشتیشون بدن. با گل و شیرینی هم میرن. همون شب اقا زوجه رو مورد ضرب و شتم و ازار و اذیت قرار میده و صب هم اقا زوجه رو از خونه پرت میگنه بیرون. منم گذاشتم وکیل خانومم همه حرفاشو بزنه وقتی حرفاش تموم شد من شرو به صحبت کردن گردم. گفتم اقای قاضی اصلا دست رو خانومم بلند نگردم این حرفی که میزنن یه دروغ محضن نامه کلانتری دارن نه نامه پزشک قانونی. خانومم هم هر دفعه که قهر میگرد بدون دلیل موجع قانونی منزل مشترک را ترک میگردن، و دخالتهای بیجای خانوادش که موجب جدایی ما شدن، وکیل خانومم گفت شاهد هم داریم که اقا زوجه رو مورد ضرب و شتم قرار داده. قاضی هم یه جلسه دیگه گذاشته، ولی همش دروغ. اخه تو زندگیمون بجز من و خانومم کسی نیست که میگن شاهد هست، موندم چرا قاض یه جلسه دیگه گذاشته، اگه به دروغ شهادت بدن که من خانومو زدم امکان داره قاضی همراه با شهادت بگن قسم هم باید بخورید. اگه قاضی بفهمه شهادت دروغ دادن،من میتونم از شاهدایی که شهادت دروغ دادن یه قسم دروغ خوردن شکایت کنم.
اونوقت جرمشون چیه؟ قانون چه جرمی براشون میبره؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جناب شما بهتره ی مشاوره تلفنی بگیری چون سوالاتتون زیاد هست.
ولی تمدید جلسه به نظر قاضی بستگی داره
ارزش اعتبار شهادت و اتیان سوگند نیز بسته بنظر قاضی میباشد.
ولی شما در جلسه شهادت میتوانیید سوال هایی بپرسید از شهود تا به روشن شدن موضوع و شهادت دورغ کمک کنه
بله اگر شهادت دورغ بود در همان جلسه صورت جلسه ای تنظیم نمایید و به امضای اعضای جلسه از جمله قاضی برسانید و به پیوست صورتجلسه طرح شکایت کیفری بنمایید

اگر در دادگاه شهادت دروغ آنهارا ثابت کنید، طبق قانون هرکس در دادگاه نزد مقامات رسمی‌ شهادت دروغ بدهد، به ۳ ماه و ۱ روز تا ۲ سال حبس یا پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شود.

سلام.بله چون امور خانوادگی در داخل منزل رخ می دهد علی القاعده شاهدی وجود ندارد که شاهد قضایا باشد و شهادت یا قسم دروغ جرم می باشد و قابل مجازات است.

شهادت دروغ را باید در دادگاه اثبات نمایید