اگر توسط فرد جدید خریداری شود امکان تعویض پلاک و گرفتن برگه سبز جدید به نام مالک جدید وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۲۸ #13404611

وقت بخیر ،
خودرویی بوده که سال ۹۰ برای یکی از شرکت های برنج کار می‌کرده و کار به شرط تملک خودرو بوده .
سال ۹۲ شرکت یک نامه با مهر می‌نویسه که خودرو به این شخص واگذار شده در ازای حقوق و خودرو را به شخصی که روی خودرو کار می‌کرده واگذار می‌کند و همه ی مدارک مثل برگه ی سبز و کارت خودرو و .... را به مالک خودرو تحویل می‌دهد ولی تعویض پلاک انجام نمیشود و برگه ی سبز به نام شرکت باقی میماند.
سال ۹۶ شرکت ورشکسته میشود و مدیران ان فرار میکنند و دولت روی اموال شرکت تملک میگذارد.
الان تکلیف خودرو ی فوق چه میشود و اگر توسط فرد جدید خریداری شود امکان تعویض پلاک و گرفتن برگه سبز جدید به نام مالک جدید وجود دارد؟!
و اولین مرحله بعد از خرید خودرو چی هستش یعنی وقتی که پول واریز شد برای مالک فعلی باید وکالت ازش گرفته بشه یا کار دیگه ای باید انجام بدم؟
مرسی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نیاز به بررسی مستندات است.

با درود اظهار نظر نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سلام
در صورتیکه مبایعه نامه در اختیاز داشته باشید ممکن است

با سلام،نیاز به بررسی مدارک است.

با سلام
نیاز به بررسی دقیق مدارک و اسناد است

سلام وقت بخیر
در صورت وجود مبایعنامه امکان پذیر میباشد.
موفق باشید.