زنم مهریه رو اجرا گذاشته آیا خودم حتما باید برم دادگاه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۳۸۰ #13400714

زنم مهریه رو اجرا گذاشته.ماشینام رو توقیف کرده ولی نه فیزیکی.کارمندم و حقوق متوسط میگیرم.تو جلسه دادگاه باید خودم حاضر بشم یا لایحه بدم کافیه؟برای ماشین‌ها چیکار باید کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، بلی میتوانید لایحه ارسال کنید

با سلام ،وفق قانون یا بصورت حضوری یا اینکه لایحه ارسال نمایید

باسلام
میتوانید لایحه ارسال بفرمایید

برای جلسه ی اعسار از پرداخت مهریه بهتر است حضور یابید .

باسلام .ماشین اگروسیله امرار معاش شما باشد میتوانید رفع توقیف نمائید. بهتراست حضور پیدا کنید ودفاع کنید یادرصورت عدم حضور حتما لایحه بدهید یا وکیل بگیرید

لایحه قابل ارسال است.

سلام می توانید لایحه ارسال نمایید حقوق تا یک جهارم قابل توقیف است