چطور میشه که وقتی شماره ملی من تو سیستم زده شد،مشخصات من نبود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۷ #13398385

سلام
وقت بخیر

به گفته ی شما وکلای عزیز استعلام سوء پیشینه با کد ملی انجام میگیره و با کد ملی بنده استعلام گرفتن که گفتن پرونده داری، رفتم به همون شعبه دادیاری ولی مشخصات صاحب پرونده از قبیل نام پدر و تاریخ تولد با بنده مطابقت نداشت فقط اسم فامیل پسوند یکی بود.

چطور میشه که وقتی شماره ملی من تو سیستم زده شد،مشخصات من نبود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام این موضوع فقط تشابه اسمی است و هیچ سابقه ای برای شما وجود ندارد .

جای نگرانی نیست اشتباه در استعلام بوده است و سابقه متعلق به شما نمی باشد.

با سلام و احترام
تشابه اسمی بوده و جای نگرانی نمی باشد

با درود عطف به پاسخ قبلی جای نگرانی نیست و سابقه یافت شده هم مربوط به شخصی با تشابه اسمی شما بوده است.

از مرجعی که سوء پیشینه شما را انجام داده سوال کنید که علت این تعارض چه بوده است