می تواند برای گرفتن مهریه ای که خودش مدت زوجیتش را بذل کرده به دادگاه برود و مطالبه کند؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۷ #13395851

زنی به مدت ده سال به ازدواج موقت مردی درآمده که در صیغه نامه وکالت بذل مدت به زوجه داده شده وحدود پنج سال بعد زوجه به دفتر خانه رفته و مدت باقی مانده را با وکالتی که داشته بذل کرده و امضا کرده و مهر دفتر خانه هم پای نوشته اش هست

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکالتنامه در مقابل بذل مهریه نبوده باشد می توانند مطالبه کنند.

باسلام
اگر بذل نشده باشد میتوانید مطالبه نمایید

بستگی ب این دارد ک در قبال وکالت بذل مدت مهریه را ابرا کرده یا نه...چنانچه جواب منفی باشد امکان مطالبه مهریه از زوج وجود دارد

اگر به برای بذل مدت مهریه را نبخشیده امکان مطالبه هست .

درود
اگر ابرا کرده قابل مطالبه نیست.

مطالبه مهریه ربطی ب وکالت بذل مدت ندارد اگر در ازای آن مهریه ابرا نشده باشد،در اینصورت زوجه هروقت می‌تواند برای مطالبه مهریه اقدام کند

بنام خدا،اگر برای بذل مدت مهریه را نبخشیده باشد میتواند مطالبه کند.