قانون جدیدی وضع شده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۲ #13360984

سلام...در خصوص ازدواج دختری که باکره نیست و نیاز به اجازه پدر برای ثبت قانونی ازدواج نداره ایا این موضوع درسته؟ و اینکه این قانون جدیدا تغییر نکرده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دختری که باکره نیست برای منعقد شدن عقد نکاح نیاز به اذن ولی ندارد.

مطابق قانون دختری که باکره نیست در ازدواج مجدد نیازی به اذن پدر ندارد

با سلام
خیر نیازی به اجازه و اذن پدر ندارد

اگر دوشیزه نباشید نیاز به اجازه پدر نیست و مشروع یا نامشروع بودن دخول تاثیری در سقوط ولایت پدر ندارد.

سلام.بله دختری که باکره نیست برای منعقد شدن عقد نکاح نیاز به اذن ولی ندارد.

با سلام وقت شما بخیر
دختر خانم به شرط باکره بودن نیاز به اذن پدر جهت ثبت عقد نکاح را نیاز دارد در غیر این صورت میتواند بدون اذن و اجازه پدر اقدام به ثبت عقد نماید .با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ جامع تر را فراهم نمایید.موفق باشید

این یک قاعده است مربوط به بیش از هزار سال پیش...
اذن فقط برای ازدواج اول است و در صورت وجود بکارت.