چطور دوباره شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۳۸ #13302720

باسلام خدمت دوستان گرامی دوستان پدربزرگ بنده یک باغ راکه چاه عمیق و برق دارد میان ۴فرزند تقسیم کرده و یک قطعه زمین که در روبروی باغ است هم به ۴ فرزند داده بعد فوت پدر توافقی ۳/۵طناب خروار به ۲برادر و ۲/۵طناب خروار را پدرم و عموی بزرگ برداشتند با این که من دوتا از پسران عموها و پسر عموی پدرم و شاهد ماجرا بودیم همه امضا کردیم بجز پسرعموهام که نه در زمان قید حیات پدربزرگم برای باغات و نه بعد پدربزرگم در تقسیم نامه تارسخ ۱۳۹۳ این زمین متراژ نوشته نشده متاسفانه زمین به منابع طبیعی افتاد بعد از تقسیم جرایم و... هر۴نفر پرداخت کردند اما در تاریخ ۱۳۶عموی بزرگم کاشت هیچ و مقداری از سهم ما را هم کاشت و حتی از یک طرف هم که همسایه بغلی عموی کوچکم بود آن هم چندردیف کاشته اعتراض کردیم انکار کردند و این که الان مال دولت است اظهار نظر کردندبدون اطلاع ما دادخواست احراز مالکیت دادند و وقتی ما متلع شدیم ورود ثالث دادیم اما قاضی دادگاه رعد
کرد ولی قاضی دادگستری گفتند ازنوع درخواست دهید بنده و پدرم ازنوع درخواست دادیم. کل زمین ۲هکتار است برای هر۳نفر کل ملک زراعی شده در حالی که سهم ما در میان و دروسعت سهم الارث ۲برادر قراردارد نصف زراعی نصف ملی شده است و از دوستان عزیز تقاضا دارم لطفا راهنمایی کنند که چطور میتوانم یا چطور میتوانم درخواست زمین خواری یا تقسیم عادلانه ویا ادعا کنم که زمین خواری شده است و چطور از منابع طبیعی دوباره شکایت کنم که چطور برای ما نصف ملی نصف زراعی شده درحالی که کل ملک برای سایروراث زراعی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید باتشکر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.مدارک و مستندات لازم است بررسی شود...

با سلام
موضوع نیاز به بررسی است.

با سلام
علیرغم توضیحات شما بایستی مدارک ومستندات مورد بررسی قرار گیرند

با سلام مدارک و مستندات بایستی مورد بررسی قرار گیرد

سلام
نیاز به بررسی بیشتر دارد

وقت بخیر مدارک و مستندات بایستی مورد بررسی قرار گیرد

با احترام بایستی مدارک شما بررسی شود