آیا میتواند از دستور دادگاه مبنی بر فک رهن یا پرداخت خسارت شانه خالی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۱ #13300660

اینجانب یک واحد آپارتمان خریداری کرده ام که در رهن بانک بوده و قرار بود تا روز محضر فک رهن شده و سند بخورد که فروشنده خلف وعده کرد و با پیگیری های مداوم بعد از یکسال و نیم بناچار از ایشان شکایت کردیم و مطالبه خسارت و الزام به تنظیم سند و فک رهن نمودیم که با توجه به مدارک موجود و مبایعنامه و گواهی عدم حضور، دادگاه رای به نفع ما صادر کرد ولی بعد از گذشت مهلت ۲۰ روز دادگاه فروشنده روز آخر اقدام به درخواست تجدید نظر و اعسار از هزینه دادرسی داد و برای اینکار ۲ نفر از اقوامشان را جهت شاهد به دادگاه معرفی کرده که بگویند تمکن مالی ندارد در صورتی که صاحب یک شرکت هستند که حتی برادر من ۱ ماه برای ایشان کار کرد و همینطور بجز آپارتمان بنده یک آپارتمان و یک واحد ویلایی که حدود ۲ میلیارد قیمت دارد را مالک هستند. در شکایت اولیه ما شغل ایشان مدیر قید شده و در درخواست تجدید نظر شغل خود را بیکار معرفی کرده حال با این شرایط بنده چطور میتوانم به دادگاه ثابت کنم که ایشان تمکن مالی دارند آیا با بردن شاهد در دادگاه تجدید نظر میتوان این را اثبات کرد و اگر نتوانم یا به هر طریق ایشان اموال خود را به غیر انتقال داده باشد وضعیت پرونده من به چه صورت خواهد شد. آیا با ندارم ندارم کردن میتواند از دستور دادگاه مبنی بر فک رهن یا پرداخت خسارت شانه خالی کند یا خیر؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
چنانچه بتوانید تمکن مالی ایشان را ثابت نمایید اعسار رد می شود در صورت پذیرش اعسار هم تقسیط می گردد و ملزم به پرداخت هستند .

اگرایشان شرکت داشته باشد تاجرمحسوب میشود و اعسار از هزینه دادرسی رد میشود

با سلام با این اوصافی که ذکر نموده اید اعسار وی رد میشود اگر رد نشد اعتراض نمایید