در برگه واگذاری اموال؛ آیا میتوانند در آن جای خالی چیز دیگری را ذکر کنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۴۰ #13292714

با سلام وقت بخیر
من یک سری اموالم به فرزندانم واگذار کردم در یک سند دستنویس و در این سند یکسری جای خالی وجود دارد بطوری که بین مطالب آن و امضا من جای خالی زیادی وجود دارد آیا میتوانند در آن جای خالی چیز دیگری را ذکر کنند ممنون میشم جواب لدبد

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله باتوجه ب فضای خالی بین مطالب و امضا امکان سواستفاده از آن وجود دارد اما در صورت اقدام ب آن میتوانید ب جرم جعل علیه ایشان شکایت کنید و توسط کارشناسان مربوطه تشخیص داده خواهد شد

با سلام
بله این امکان وجود دارد
در صورت انجام چنین کاری ، امکان اثبات جعلیت سند وجود خواهد داشت .

درود
بله امکان سو استفاده وجود دارد بهتر است ویرایش نمایید.

امکان سو استفاده وجود دارد لاکن شما می توانید به عنوان جعل شکایت کنید

با سلام..
بلـی.. امکان سوءاستفاده و الحاق در جاخای خالی وجود دارد..
در صورت دسترسی به سند دستنویس مذکور.. بهتر است با ویرایش مجدد امکان هرگونه سوءاستفاده بعدی از آن را به حداقل برسانید..
موفق باشید..

باسلام
میتوانند وشما میتوانید ادعای جعل کنید