آیا پیامک مختومه شدن حتما باید برام ارسال بشه یا نیازی نیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۸ #13272777

با سلام و خسته نباشید به عزیزان زحمت کش.
بنده یک پرونده حقوقی داشتم که بعد از ۳ سال تونستم با پرداخت مبلغ نقدی حق شاکیم که ازم شکایت کرده بودا ادا کنم. بعد از دادن حق شاکیم ایشون اومدن محضر و رضایت نامه محضری کامل و کمال نسبت به شکایتشون از من و پروندم دادن و همچنین یک وکالتنامه محضری. من به دادسرا رفتم و دفتر شعبه هم رضایتنامه را از من گرفت و گفت میدم به قاضی شعبه که دستورشا بده و رضایتا میزارم رو پروندتون. بعد که ۲ باره مراجعه کردم به شعبه گفت کارتونا انجام دادم و رضایت محضری به پرونده انتقال داده شد. حال سوالم اینه که شاکیم دیگه توانایی مراجعه و پیگیری شکایتشا نداره و ایا هیچ راهی براش دیگه نیست که زیرش بزنه و دوباره ادامه بده..

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام نظر به اینکه در دفتر اسناد رسمی گذشت خود را به شما ثبت نموده است و گذشت مشروط و ... مفهومی ندارد مضافا اینکه تصویر سند مذکور به دفتر شعبه صادر کننده را ی تقدیم نموده اید ادعای بعدی شاکی شما مسموع نخواهد بود

خیر گذشت قطعی و منجز و محضری شاکی قابل عدول نیست یعنی شاکی نمی تواند مجددا پیگیر شکایت و پرونده گردد

با توجه به دادگاه از موضوع مطلع خواهید شد .
در ختم پرونده مراتب اعلام نمی شود.