ادامه زوجیت برام غیر ممکن، دلیلی بر عسر و حرج هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۱۴ #13270459

سلام خدمت عزیزان
زوجه هستم در دوران آشنایی قبل از اینکه عقد کنیم همسرم با من رابطه داشته حدود دو سال
حالا که عقد کردم بخاطر اون رفتاراش و تظاهر نمودناش متنفر شدم
حالا اثرات روانیش تاثیر گذاشته طوری که ادامه زوجیت برام غیر ممکن، دلیلی بر عسر و حرج هست؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر از مصادیق عسر و حرج نیست، اگر تصمیم به جدایی دارید توافق کنید

باسلام
اگرهمسرتان دارای مشکل روانی بودازمصادیق عسروحرج بود

صرف تنفر داشتن از شوهر دلیل بر ایجاد عسروحرج نیست

سلام مورد مذکور از مصادیق عسر وحرج نمی باشد.

با درود..
در اینخصوص به صرف کراهت شما از زوج مجـوزی برای طلاق نبـوده و اصـولا طبق قانون، کراهت حتـما باید با دلیل بوده باشـد..
شما برای استفاده از حق طلاق، بایستی حداقل یکی از شروط ۱۲ گانه را مبنی بر اثبات مراتب عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات نمایید..

خیر از مصادیق عسر و‌حرج نمی باشد

صرف کراهت شما از زوج و بدون اثبات سوء معاشرت وی ، دلیل عسر و حرج شما محسوب نمی شود . به فکر طلاق تو‌افقی با بخشیدن مهریه باشید.