آیا به توافق حاصل شده بابت پرداخت اقساطی بدهی در رای اصلاحی دادگاه خسارت تاخیر تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۱۶ #13269269

سلام
با توجه به دادخواست بانک در سال 95 در حضور قاضی توافق به پرداخت بدهی به شکلی جدید کردیم و گزارش اصلاحی صادر شد . میخواهم بدانم که ایا بعد از توافق به پرداخت و صدور گزارش اصلاحی خسارت تاخیر در تادیه شامل بدهی من میشود یا خیر ؟
الان بعد از گذشت سه سال بانک مبلغ بیشتری نسبت به مبلغ دادخواست تحت عنوان خسارت تاخیر در تادیه طلب می کند ایا این وجاهت قانونی دارد یا خیر ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید مطابق گزارش اصلاحی عمل شود . خواسته بانک خسارت تاخیر هم بوده و بر اساس همه خواسته ها گزارش اصلاخی صادر شده ، حق مطالبه مبلغ مازاد ندارد . مگر این که در خود گزارش اصلاحی خسارت تاخیر در پرداخت معین شده باشد .

اگر مطابق توافق نسبت به پرداخت بدهی اقدام نشده مشمول تاخیر تادیه خواهد شد

شاکی میتواند بابت خسارت تاخیرتادیه به طور جداگانه اقدام کند .