میتونه سوگند لعان بخونه خودشو تبرئه کنه؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۳۹ #13264736

شوهرم به من تهمت قذف زده تو مجتمع مسکونی خونه پدرم که ده بیس نفر شنیدن ازش سه چهار نفرم میگن شهادت میدیم برات ولی یه شنیدم که حکم قذف شلاقه ولی مرد میتونه سوگند لعان بخونه تبرئه خودش کنه درسته ؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به شهادت شهود استناد گردد....

باسلام واحترام طبق بند ت ماده ۲۶۱ قانون مجازات اسلامی این امکان وجود دارد

با سلام
بله اگر اتهام قذف به ایشان وارد شود و دفاعی برای رد اتهام نداشته باشد، می تواند لعان کند. در این صورت رابطه زوجیت شما از بین می رود و به همدیگر حرام ابدی می شوید.

با درود به شهادت شهود استناد کنید

سلام
به استناد شهادت شهود اثبات نمایید

به تصریح قانون اگر همسرتان نسبت به شما لعان کند، قطعا مجازات حد قذف برداشته خواهد شد؛ هرچند ممکن است در آن شرایط هم این عمل تحت عناوین مجرمانه دیگری قابل شکایت باشد.
لازم به ذکر است پس از لعان، دو طرف از هم جدا می‌شوند و تحت هیچ عنوانی امکان ازدواج مجدد نخواهند داشت.
در مجموع در دعای میان زوجین، صلح و سازش حتما برای هر دو طرف بهتر خواهد بود تا پیگیری‌های قضایی.

درود با شهادت شهود تهمت را اثبات نمایید.