میشه مبلغی که توی این حساب هست به ما بدن بقیه چک را برگشت بزنن؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۲ #13262847

با عرض سلام و وقت بخیر
چکی دست ما بود که حساب صاحب ان به دلیل قاچاق مسدود شده بود وقتی به قاضی پرونده و تعزیرات حکومتی مراجعه کردیم با توجه به این که تاریخ صدور چک برای قبل از مسدودی حساب بود در جلساتی که تشکیل دادند به ما گفتند بعد از صدور حکم این اقا اجازه برداشت از حسابشان را به ما میدهند. بانک بعد از صدور حکم به ما زنگ زد و گفت دادگاه اجازه برداشت داده و یک میلیون کسری حساب این اقاست پرداخت کنید بعد از پرداخت گفتند به اجرای احکام بروید و تقاضای اجرای حکم را داشته باشید به اجرای احکام رفتیم پول به حسابشان واریز کردیم و مبلغی هم به حساب مامور اجرای حکم واریز کردیم بعد از ۵ روز امروز مامور اجرای حکم به ما گفت به خاطر کسری حساب این اقا چک پاس نمیشود گفتند این اقا تقاصای اعسار کرده و دادگاه ۱۲۰۰ از حساب این اقا برداشته است. ما چک رو برگشت نزدیم چون قضات پرونده به ما گفتن بعد از صدور حکم اجازه برداشتن میدن الان میشه مبلغی که توی این حساب هست به ما بدن بقیه چک را برگشت بزنن؟ ما از این اقا طلبکاریم بدهکار که نیستیم پول بریزیم حسابش از اون ور برای دادگاه این اقا برداشت بشه یعنی هیچ قانونی وجود نداره برای این موضوع که به ما گفتن پرونده رو فرستادیم بایگانی.
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
مبلغ موجود پرداخت و نسبت به مابقی گواهی عدم پرداخت صادر میرگدد.

سلام بانک میتواند مبلغ موجودی را پرداخت و نسبت به مقدار کسری گواهی عدم پرداخت صادر نماید .

باسلام طبق قانون باید مبلغ موجود پرداخت ونسبت به الباقی مبلغ چک برگشتی صادر گردد.

سلام بله میتوتنید هر مبلغی ک موجودی دارند برداشت و نسبت به الباقی گواهی عدم پرداخت صادر کنن

وقت بخیر قانونا باید هرمقداری که موجودی وجود دارد به دارنده چک دهند

اما اگر گواهی کسری موجودی را بجهت اقدام قانونی مد نظر داشته باشید بانک میتواند مبلغ موجودی را پرداخت و نسبت به مقدار کسری گواهی عدم پرداخت صادر نماید .

خیر ،یا از حسابهای دیگر صادر کننده تامین میشود و در صورت عدم موجودی ، شخص دارنده چک میتواند کسری مبلغ را شخصا بحساب چک واریز و سپس کل مبلغ را وصول نماید.