در صورتی که ضارب متواری شده باشد برای مطالبه دیه از چه طریقی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۰۱ #13250096

با سلام و احترام.
بنده راکب موتورسیکلت هستم که یک خودرو با سبقت از راست و عدم توقف،ضمن تصادف با خودروی پیش رو،بنده و موتورسیکلت من رو هم سرنگون و منجر به جرح و خسارت و سپس متواری شدن.حالا میخوام وضعیت مطالبه دیه و ضمن اینکه از کار(پیک موتوری) بخاطر دوران بستری و نقاهت بیکار شدم،مطالبه حقوق مدت زمان عدم توانایی کارم رو بدونم.
باتشکر و احترام

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر اطلاعاتی از راننده متخلف و خودروی ایشان دارید می توانید علیه آنها طررح شکایت نمایید ودر غی راینصورت می توانید دیه خود را طرح شکایت علیه صندوق تامین خسارتهای بدنی مطالبه کنید

با سلام ووقت بخیر
باید کلیه مدارکتون از جمله گزارش پلیس حاضر درصحنه و کروکی مشخص شده و گواهی دقیق پزشکی قانونی و تمام ادله ای که به موضوع شما مربوط میشود و محکومیت متواری را محرز میکند موجود باشد و شما شکایت کیفری دردادسرا برعلیه متهم ناشناس یا صندوق خسارات بدنی مطرح کنید .