پول مرا نمیدهد؛ چگونه میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۹ #13247007

بنده حدودا ۶ ماه پیش با آقایی در ارتباط بودم که پیشنهاد ازدواج به من داد و قرار شد بیشتر همو بشناسیم و ایشون یه روز به بنده گفتن میتونن گوشی همراه برای من بخرن بنده مبلغی پول به حساب ایشون زدم بعد به بنده گفتن حسابم مسدوده با در جریان گذاشتن مادر ایشون مبالغی پول به حساب خودم زدم و کارتم دست ایشون بود ویک تکه طلا بنده پیش ایشون موند الان از این شهر رفتن و میگن پول منو نمیدن تو این مدت جعل واریز پول حتی بارنامه تلفن همراه انجام دادن من چیکار باید بکنم پیگیری کنم ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست مطالبه وجه تقدیم و تنظیم نمایید ازطریق دفاترخدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید دادخواست‌ مطالبه وجه را می توانید تنظیم نمایید

باسمه تعالی

جنابعالی که مدعی وجود طلب برای خود نزد نامبرده هستید و طلب شما مستند به سند عادی وجه واریزی می باشد یا در صورتی که مستند طلب شهادت شهود یا فیش واریزی بانکی باشد، میتوانید با مراجعه به دادگاه حقوقی و تقدیم دادخواست مطالبه وجه یا مطالبه طلب، تقاضای رسیدگی و صدور حکم نمایید و البته تحت شرایطی امکان درخواست تامین خواسته و توقیف اموال هم قبل یا بعد یا همزمان با درخواست مطالبه طلب و وجه وجود دارد.

سلام اگر مدارک یامستنداتی از جعل توسط وی دارید یا مطلع هستید میتوانید با مستمسک کردن این موضوع بخواهید پول وطلا را مسترد کند. وگرنه میتوانید موضوع جعل را بعنوان گزارش به دادسرا یا پلیس آگاهی اعلام کنید. در خصوص اموال هم دادخواست مطالبه واسترداد تقدیم کنید.لازم است دلایل کافی نیز برای اثبات موضوع فراهم باشه.

میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

امکان طرح دعوی مطالبه وجه برای شما در اینمورد متصور هست با طرح دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی...

سلام
از طریق دفاتر قضایی دادخواست مطالبه وجه دهید.