آیا امکانش هست که دیگر وراث سهم خودشون رو که تو تقسیم نامه مشخص شده بفروشن؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۶۰ #13241025

سلام وقت بخیر
بنده یه سوال حقوقی داشتم ، خیلی ممنون میشم که راهنماییم کنید 🙏
ما یه ملکی داریم که مال *مادربزرگم* بوده و مادربزرگم *زودتر* از پدربزرگم فوت کرده و پدربزرگم هم بعد فوت ایشون دوباره ازدواج کردن و ۳ تا فرزند (پسر) از همسر دومشون و ۷ تا فرزند هم از مادربزرگم دارن ( ۲ پسر و ۵ دختر) ( پدربزرگم ۲۰ سال پیش فوت کردن)

همه ی ۱۰ وارث با سازنده ای قراردادی امضا کردن و همان ابتدا مقدار سهم هر نفر مشخص شد و همگی توافق و امضا کردن.

در حال حاظر آپارتمان آماده شده و وراث تقسیم نامه ای برای این ملک تنظیم کردن که توسط ۹ نفر از آنها امضا شده ولی * یکی* از فرزندان ناتنی (از همسر دوم که هر سه آنها باهم به اندازه ی یک سهم دختر سهم میبرن که یعنی از ۹۶۰ متر تنها هر نفر ۳۲ متر) تقاضای سهم بیشتر داره و به هیچ وجه امضا نمیکنه. ولی واحد مشترکشون که ۹۶ متر هست رو اجاره دادن.
(درضمن این ملک قولنامه میباشد)

میخواستم بدونم که آیا امکانش هست که دیگر وراث سهم خودشون رو که تو تقسیم نامه مشخص شده بفروشن ؟ آیا اینکار فروش مال غیر میشه و ممکنه باعث دردسر بشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر کلیه ی وراث تایید و امضا نمایند معتبر می باشد

با امضاء و تایید تمام ورثه معتبر است.

سلام.در صورت امضا تمام وراث تقسیم نامه دارای اعتبار می باشد...

سلام وقت بخیر
با امضاء تمام ورثه ،معتبر میباشد.

سلام
تقسیم نامه در صورتی معتبر است که همه وراث امضا نمایند

سلام
در صورت امضا تمام وراث تقسیم نامه دارای اعتبار می باشد

نیاز به امضای بقیه مالکین میباشد