من نمیخوام با حکم دادگاه ازدواج مجدد کنم، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۷ #13237755

باسلام زوجه در دادگاه شهرمون درخواست طلاق داده و نتونسته عسر و حرج خودشو اثبات کنه درخواست طلاقش رد شده و بعد از گذشت یک ماه اعتراض به رای نکرده و الان میگه سرزندگیش نمیاد و عدم تمکینش گرفتم به نظرتون چکار کنم آیا به ضرر من چیزی میشه و من نمیخوام با حکم دادگاه ازدواج مجدد کنم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اجبار به تمکین وجود ندارد

با درود اگر زوجه ناشزه محسوب شود مستحق نفقه نمیباشد و زوج می‌تواند تقاضای تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بنماید

سلام همسرتان که ناشزه می باشد و تکیلفی در مقابل ایشان ندارید وی را هم نمی توانید مجبور به تمکین کنید در این مواقع فقط دادگاه حق ازدواج مجدد برای شما درنظر می گیرد و اجباری هم برای استفاده از این حق برای شما نیست . ( در صورت تمایل می توانید دادخواست ازدواج مجدد بدهید)

سلام
در این شرایط عملا راهی وجود ندارد که شما به اجبار زوجه را مجبور به تمکین نمایید و نهایتا از پرداخت نفقه معاف خواهید ود

کسی شما را مجبور به ازدواج مجدد با حکم دادگاه نمیکند ،اگر حکم الزام به تمکین را گرفتید و زوجه حاضر به زندگی کردن با شما نیست ،ناشزه محسوب میشود و نفقه به ایشان تعلق نمیگیرد .

وقتی حکم تمکین گرفتید زن اجباری به زندگی ندارد . یعنی نمی توان‌زن رااجبار به زندگی مشترک کرد

بدلیل اینکه زوجه نشوزش اثبات شده به ضرر زوجه است نه زوج و نفقه ندارد و شما میتوانید ازدواج مجدد با اذن دادگاه داشته باشید یا اگر نخواستید نداشته باشید