تفاوت اثبات شراکت با عقد جعاله چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۴۹ #13226780

دادخواست اثبات شراکت و مطالبه سهم الشراکه داده‌ام طرفین پارتی داشتند رای بر بی حقی من برخلاف قانون صادر شده الان دادخواست اثبات عقد جعاله داده ام لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

جعاله وشرکت دوعقد متفاوت میباشند وسوال شماواضح نیست برای دریافت پاسخ مفید، بهتراست سوالتان راواضحتر مطرح نمائید یا مدارکتان ازطریق مشاوره بررسی گردد

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست

بدین شکل امکان راهنمایی وجود ندارد.

سلام با توجه به سوال شما تنها میتوان فرق این دو عقد را از لحاظ قانونی متذکر شد عقد شرکت به واسطه امتزاج دارایی افراد باهم است و شرایط خاص خودش را دارد اما جعاله انجام عملی در مقابل دریافت دستمزد است. برای پاسخ بهتر به مشکل شما احتیاج به بررسی بیشتر جهت علت صدور حکم بر بی حقی شماست که میتوانید از مشاوره برخط یا تلفنی استفاده کنید

باسلام و احترام
قرارداد باید مورد بررسی قرار گیرد نیاز به جزئیات بیشتری است.

اگر موضوع را جدی نگیرید و تخصصی عمل نکنید این دعوی شما نیز مردود خواهد شد‌.