حضانت و اجازه دختر ۲/۵ ساله ام زمانی که هنوز طلاق نگرفته ایم به عهده کیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۰ #13215343

عرض سلام و احترام از تاریخ ۲۲ بهمن ماه بدلیل خساست شدید و بی مسئولیتی همسرم و اینکه بارها بصورت لفظی من رو از خانه بیرون کرده بودند با دختر دوسال و نیمه ام اقدام به ترک منزل و رفتن به خانه پدری کردم. همسرم به مدت دو ماه و نیم هیچ سراغی از دخترمون نگرفت و هیچگونه خرجی و نفقه ای هم پرداخت نکرد.
بعد ادعا کرد که دلم برای دخترم تنگ شده.
مرتبه اول جمعه ظهر بچه رو برد و عصر برگردوند، وقتی بچه برگشت گیج و مات بود، یجوری بود. مرتبه بعد پنج شنبه عصر بردش و گفت شب نگهش میدارم. البته خودش سرکار میره و خواهرش دخترمو نگه میداره. تا ۲۴ ساعت دخترم پیشش بود. باز وقتی آوردش دور چشماش حلقه سیاه بسته بود و مجددا خیلی بی حال و مات بود تا چند ساعت. باز دیروز جمعه ساعت ۱۰:۳۰ صبح اومد بردش و بعد از افطار پیام داد که تا دوشنبه نگهش میدارم.
بهش پیام دادیم که روزها ببرش و شبها میخوام پیش خودم باشد چون بچه کوچیکه. اعتنا نکرد.
ما هنوز از هم جدا نشدیم. اجازه ی بچه با منه یا با پدرش؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت تا ۷سالگی بامادر هست

با درود فراوان
تا هفت سالگی حضانت کودک با مادر است و پس از آن با پدر است .
پدر فقط تا هفت سالگی حق ملاقات دارد .

با سلام وقت بخیر
ازنظر قانون حضانت فرزند دختر و بسر تا پایان 7 سالگی با مادر می باشد و صرفا پدرفقط حق ملاقات دارد .