من به عنوان مستاجر، میتونم از این شخص به عنوان اجاره مال غیر شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #13212187

با سلام
بنده آپارتمانی را از ۳سال پیش اجاره کردم و بعد از گذشت این زمان شخصی که خود را صاحب خانه معرفی کرده بود و با بنده قرارداد اجاره بسته بود دادخواستی مبنی دستور تخلیه در شورای حل اختلاف مطرح کرد وقتی که پرونده ایشان را دیدم معلوم شد که ایشان صاحب اصلی خانه نمیباشد و صاحب اصلی خانه خارج از کشور هست و ایشان بدون اطلاع از صاحب اصلی خانه را به من اجاره داده و بنده در صورتجلسه شورا نوشتم که ایشان اجاره مال به غیر انجام داده.
خواستم بدونم منکه مستاجر هستم میتونم از این شخص به عنوان اجاره مال غیر شکایت کنم؟
و اجاره بها و مبلغ ودیعه که به مدت ۳ سال به ایشون پرداخت کردم رو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوایند ولی وجهی به شما نمیرسد و بایستی به حساب مالک اصلی یا صندوق دادگاه واریز شود

با سلام بله شما در صورت عدم اطلاع از مالکیت موجر مشروط به اینکه موجر اذن در اجاره مال یاد شده نداشته باشد, میتوانید شکایت نمایید و از لحاظ حقوقی نیز دادخواست مطالبه ودیعه و اجور را مسترد و در حساب امانی به حساب مالک واقعی واریز نمایید ولی اگر بعد از اطلاع از عدم تعلق مال به موجر خود نیز به تصرف و ادامه ید استیجاری ادامه داده باشید خود نیز مسئولیت خواهید داشت.

بله می توانید شکایت کنید تحت عنوان انتقال منافع به غیر

سلام.اگر وکالت دادگستری نداشته باشد کلا نمی تواند در شورای حل اختلاف بر علیه شما طرح دعوا کند و بایستی دعوای ایشان رد شود