درخصوص به جریان انداختن مجدد پرونده استرداد شده چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۸ #13114428

با سلام
پدر بنده در ۱۱ بهمن ماه ۱۳۹۷ فوت شدند و بعد از مراسم چهلم اقدام به تشکیل پرونده جهت انحصار وراثت کردم. وراث شامل ۴ پسر و ۱ دختر به اضافه زنپرمان می باشند که در ابتدا همگی را در لیست استشهادیه بعنوان وارثین ثبت کردم که بعد مدتی متوجه شدیم زن پدرمان صرف داشتن یک اقرارنامه اقدام به انحصار وراثت مستقل کرده و طی آن متوجه شدیم که صیغه آو و پدرم براساس یک اقرارنامه بوده و موقت است و دایم نیست چون براساس شرایط ازدوج دوام (دایم) باید بعد از اقرارنامه مراحل ثبت آن با ارائه مدارک ( آزمایشگاه و دو نفر شهود و خواندان صیغه نامه محرمیت توسط عاقد در دفترخانه ثبت ازدوج و داشتن سند چند برگه ای ازدواج ) انجام شود که متاسفانه این چنین نبود.بنابراین به سفارش وکیل اقدام به استرداد چرونده انحصارورثتی که بعد از اتمام مدتا نتشار در نشریات کثیرالانتشار صورت گرفته کردم.اکنون میخواهم بدانم به چه شکل می توانم پرونده ای که درخواست استرداد روی آن است را مجددا به جریان بیندازم بدون اینکه مراحل انحصار وراثت را از صفر شروع کنم. باسپاس فراوان.

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود در نکاح موقت ارث منتفی است

بادرودوسلام مستندومستدل به اینکه عقد موقت می باشد زن پدر شما جز وراث تلقی نمی شود.

عقد موقت جزو وراث نمی باشد

سلام بر شما با توجه به اینکه عقد موقت بوده است به ایشان ارثی نمیرسد چون که جزء ورثه محسوب نمیشوند و در پرونده ایشان بعنوان معترض ثالث ورود کنید و تقاضای حذف نام ایشان رامطرح کنید

شما بایستی مجددا اقدام نماید ولی در خصوص دادخواست همسر پدرتان اینکه چه مراحلی را انجام داده اند مهم نیست همین که مدرکی وجود داشته باشد که ازدواج انها دایم بوده کفایت میکند اگر ازدواج انها موقت بوده یا احتمالا دادگاه دادخواست وی را رد خواهد کرد یا شما میتوانید بعنوان ورود ثالث اقدام کنید

با عرض سلام و وقت بخیر به شما دوست گرامی
بر اساس عرایض شما اگه عقد موقت باشد
میتوان اقدام نمود و پرونده را به نفع خود کشاند.
با تشکر

سلام
اگه حصر وراثت صادر شده تقاضای اصلاحیه کنید و در غیر ااینصورت مجدد دادخواست بدهید .ضمن اینکه زنی که عقد موقت بوده جز ودثه محسوب نمیشود