برای آزادی خودرو میشه اقدام کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۴۱ #13109276

سلام یکی از فامیل های بنده به جرم حمل مواد تریاک دستگیر شده و ماشین برگ سبز به نام خودش است ولی قولنامه ی ماشین به نام خانمش است و سابقه ی سومش هس که دستگیر
شده است قاضی حکم ضبط ماشین را داده آیا راحلی برای ازادی ماشین هس که خانمش بتواند ازاد کند بفرمایید پرونده ۲۰ روز مهلت دارد

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام خانم ایشان حق و اختیار اعتراض دارند.

خانم ایشان حق اعتراض دارند .

با سلام، خانمشان به عنوان شخص ثالث اعتراض کنند

با توجه به انکه مالک شخص دیگریست نسبت به اعتراض اقدام نمایند

خانم ایشونمی تواند به مصادره اعتراض نماید

خانم ایشان میتوانند اعتراض کنند.

اصلاحیه متن قبلی:امکان اعتراض از سوی خانم ایشان که مالک می باشد وجود دارد