ایا به دلیل وجود سگ نگهبان در یک منزل ویلایی همسایگان میتوانند به دلیل صدا شکایت کنند؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۸۱۳ #13107089

ما در منزل ویلایی خود در تهران سگ نگهبان داریم و وقتی گربه میبینند سر و صدا میکنند در حد نرمال و این طبیعت سگ است . امروز یکی از همسایگان بعد از ۵ سال تهدید به شکایت کرده برای سگی که پایش را بیرون در خانه در این ۵ سال نذاشته و تمام مدراک سلامت سگ و شناسنامه ی حیوان هم موجود است و هیچگونه تهدیدی برای دیگران در این ۵ سال نداشته . آیا این همسایه به نتیجه ای میرسد؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کنترل و تربیت و همچنین عدم مزاحمت با صاحب سگ است لذا صرف نگهداری سگ ایرادی ندارد موفق باشید

با سلام و احترام
صرف نگه داری سگ جرم نبوده و در صورتی که از لحاظ عرفی صدای سگ بسته به نوع منطقه مسکونی موجب مزاحمت همسایگان گردد، جرم مزاحمت محقق بوده و شاکی با در دست داشتن استشهادیه محلی و گزارش کلانتری و ارائه مستنداتی که دلالت بر نامناسب بودن مکان نگهداری سگ دارد می تواند شکایت خود را به نتیجه برساند.

باسلام
درصورتیکه صدای سگ در بیش از اندازه باشد وموجب مزاحمت شود قابل شکایت میباشد

با سلام و درود . اگر باعپ ایجاد صدا میشود و منجر به مزاحمت میگردد، قابل شکایت میباشد .

بااحترام
خیر نتیجه ای ندارد مگر بهداشتی باشد

باسلام
شکایت مزاحمت امکان پذیر است

درود
اگر سر و صدا سگ موجب مزاحمت باشد بله شکایت نتیجه بخش است البته به شرط اثبات.