آیا این امکان وجود داره که سندی که سه سال قبل بنام برادرم شده را از برادرم پس بگیرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۱۶ #13091380

با سلام
سال ۹۵ عقد کردم و چون در اون زمان منزلی نداشتم یک چک به مبلغ ۶۰ ملیون تومان با عنوان "سه دنگ منزل مورد صداق" در وجه زوجه و بدون تاریخ دادم
بعد از شش ماه یک منزل به مبلغ ۵۳ ملیون خریداری کردیم و وجه آن یعنی ۲۶ ملیون بنده و ۲۶ ملیون همسرم جداگانه پرداخت کردیم و سه دنگ بنام بنده و سه دنگ بنام همسرم شد . و من بعد از یک هفته سند سه دنگ خودم رو بنام برادرم انتقال دادم
و همین باعث شد که همسرم اون چک رو برگشت بزنن . تا این تاریخ یعنی دی ماه ۹۸ چک در اجرای ثبت بوده و چون مالی از بنده معرفی و توقیف نشده . اکنون همسرم دادخواست الزام به تنظیم سند دادن و میخوان اون سه دنگ رو از برادرم پس بگیرن ایا این امکان وجود داره که سندی که سه سال قبل بنام برادرم شده را از برادرم پس بگیرند ؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر امکان‌ پذیر نیست

از منظر حقوقی چنین اقدامی قابل تصور نیست الزام به تنظیم سند از اثار عقد صحیح است در حالی که همسر شما هیچ گونه رابطه قراردادی با وی ندارند