قتل توسط یکی از اعضای خانواده چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۱ #13091108

یک دختر پدر خود را به قتل رسانده سن او ۱۵سال است حکم او چیست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر قتل عمد باشد مستوجب قصاص است مگر اینکه اولیای دم قاتل رو از قصاص عفو نمایند

قصاص حق اولیای دم است و حبس تعزیری حق دولت است

سلام و وقت بخیر.
سوال خیلی کلی پرسیده شده است.باید شرایط و اوضاع و احوال وقوع جرم بصورت دقیق بررسی شود تا اول نوع قتل مشخص شود که آیا عمد بوده یا شبه عمد یا صرفا خطای محض.بعد از آن باید حالت خود مرتکب بررسی شود که آیا فاقد قدرت تشخیص و درک بوده یا از سلامت کامل عقلی برخوردار بوده است و...
موفق باشید

با سلام،با توجه به تغییرات جدید در قانون مجازات خصوصا مواد ۸۹ و ۹۰ و ۹۱ قانون مجزات اسلامی و البته با توجه به اینکه قتل از چه نوع و به چه علت صورت گرفته سوال شما جوابهای متفاوتی خواهد داشت و می توان گفت بسیار کلی بیان شده.

بستگی به شرایطی که درخصوص جرم واقع شده دارد.......

سلام حکم قتل عمد قصاص است

سلام قتل عمد حکم قصاص دارد .