پدر پس از تحویل گرفتن فرزند خودش از برگرداندن امتناع کرده چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۴ #13090652

حدود یک ماه پیش حضانت فرزند توسط دادگاه به مادر داده شده و پدرش با تمرد از قانون حدود ۲هفته داخل زندان بود پس از تحویل فرزند به مادر از زندان آزاد شد و پس از آن حکم دستور ملاقات از دادگاه گرفت و مادر بنا به حکم دادگاه یک روز درهفته به پدر داده شد ولی پدر پس از تحویل گرفتن فرزند خودش از برگرداندن امتناع کرده و در روز تحویل فرزند به برادر مادر فرزند حمله کرده وموجب خسارت جانی و مالی به برادر شده و صورت جلسه کلانتری و عکس وفیلم وهم شاهد حضور عینی مستند میباشد حال میشه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام تحت ممانعت از حق از او شکایت کنید.

با سلام . میتوانید تحت عنوان ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید .

با سلام و درود . شما میتوانید شکایت خود را مطرح نمایید .

باسلام
به اتهامات ممانعت از حق و ضرب و جرح و ایراد خسارت عمدی قابل پیگرد است

باسلام
میتوانید شکایت نمایید

درود
دادخواست تحویل کودک را مطرح کنید.

با توجه به رفتار پرخطر پدر و سابقه دار بودن ایشان خیلی فوری دستور موقت مبنی بر تحویل فرزند را ثبت و به مرجع قضایی مراجعه کرده و فرزندتان را پس بگیرید.پس از آن دادخواستی با موضوع تغییر ساعت ملاقات و تقلیل آن به یک ساعت آن هم در حضور مامور ثبت کنید
همچنین بابت هر یک از رفتارهای وی میتونید حسب مورد شکوائیه توهین یا ضرب و جرح یا ایراد صدمه مالی بدنی و.... ثبت کنید