مورد ضرب و شتم قرار گرفتن، چگونه از طریق قانون قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹ #13074675

سلام
برادرم روحانی ام بعد از اتمام جلسه دادگاه مهریه و در حین ترک دادگستری بوده که توسط پدر خانم خود از پشت مورد حمله و ضرب وشتم قرار گرفته که ضمن بی احترامی و اهانت به لباس دچار صدمه به سر و پا گردیده که فرد متهاجم توسط پلیس دادگستری ابتدا دستبند زده شده و بعد از صورتجلسه آزاد گردیده ممنون میشم در مورد مراحل قانونی شکایت و همچنین قوانین حمایت از روحانیون راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ایشان میتواند شکواییه ای علیه ضارب به عنوان ایراد ضرب و شتم عمدی از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادسرای عمومی و انقلاب مربوطه نماید

باید ضمن شکایت باتهام فحاشی و اهانت و ضرب و جرح تقاضای معرفی به پزشکی قانونی را نماید .

باسلام شکایت ضرب وجرح وجراحت رادردادسرا مطرح بفرمایید قاضی دستور تحقیقات رو به کلانتری میدهند ودراین حین نسبت به دریافت نامه پزشکی قانونی ازکلانتری وتحویل ان به پزشکی قانونی اقدام فرماییدپس از دریافت جوابیه پزشکی قانونی ،کلانتری این نامه را بهمراه تحقیقات مدنطر قاصی به قاضی ارجاع می نماید والنهایه درصورت کافی بودن مستندات حکم محکومیت متهم صادر میگردد
الف⇦
ب⇦
ج⇦