آیا امکان اعتراض به نظر بیمه در این صورت وجود داره؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۴ #13069399

سلام.در سال ۹۹ راکب موتور سیکلت با بیمه ثالث واژگون شدم.تا کنون در حال درمان و جراحی بوده ام.نظریه پزشکی قانونی امسال(سال ۱۴۰۰) ۲۵ درصد دیه کامل انسان تعیین نموده.امسال در بیمه ایران تشکیل پرونده داده ام ومبلغ ۶۴ میلیون تومان دیه تعیین کرده اند،درصورتی که میبایست طبق درصد تعیین شده پزشکی قانونی ۱۲۰ میلیون را پرداخت کنند،استدلال بیمه این است که چون راکب موتور سیکلت بوده ام وبیمه متعلق به سال ۹۸است ومقصر بوده ام(تاریخ بیمه هم در زمان تصادف منقضی نشده بوده ) حداکثر این مبلغ رو پرداخت میکنه و زیر بار حکم پزشکی قانونی نمیره واهمیتی نمیده درصورتیکه تا جایی که اطلاع دارم پرداخت دیه باید به نرخ روز باشه ولی بیمه میگه نسبت به سقف دیه همون سال ۹۸ که بیمه کردم دیه ام رو پرداخت میکنه ومیگه تعهد مالیش بیشتر از این نیست.حالا آیا امکان شکایت از بیمه واعتراض به این نظر انان وجود داره؟اگر ممکن است به کدام مرجع باید شکایت کنیم؟

مشاوره حقوقی بیمه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام؛چون جنابعالی راننده موتور بوده اید لذا خسارت برابر سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت می شود و موضوع غرامت بوده و دیه نیست اما شما می توانید بابت جریمه تاخیر در پرداخت خسارت(به ازای هر روز نیم در هزار کل خسارت) به طرفیت شرکت بیمه دادخواست حقوقی تقدیم نمایید.

با سلام
دیه به نرخ روز تائید میشود

بادرودوسلام دیه به نرخ روز تادیه می شود.

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

دیه باید به نرخ روز پرداخت گردد.

با سلام؛چون جنابعالی راننده موتور بوده اید لذا خسارت برابر سقف تعهدات بیمه نامه پرداخت می شود و موضوع غرامت بوده و دیه نیست

باسلام . بله دیه باید به نرخ روز پرداخت شود. میتوانید اقدام قانونی انجام دهید و دادخواست بدهید.