آیا شنیدن حرف های من با مادرم و بچه هام که به طور خصوصی بوده جرم نیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۷۱۶ #13058875

سلام من سابقه سی سال زندگی مشترک دارم همسرم توی مدت زناشویی هزینه های زندگی را نپرداخته و من چون تک فرزند بودم اموال پدرم را فروخته و هزینه کردم بخاطر اینکه مجبور به طلاق نشوم و بچه ها آسیب نبینن اکنون که هیچ اموالی ندارم ایشان اصرار به جدایی دارد و می خواهد حق و حقوق قانونی مرا نپردازد اقدام به کار گذاشتن شنود در خانه کرده

مشاوره حقوقی استراق سمع
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، وقت بخیر اقدام ایشان جرم می باشد. همچنین میتوانید نفقه حال و گذشته خود را مطالبه نمایید. ایشان بدون پرداختن حقوق مالی شما و تعیین تکلیف در خصوص نحوه پرداخت آن از جمله نفقه و مهریه نمی‌تواند اقدام به مطلقه نمودن شما نماید.

باسلام اختیار طلاق بازوج است و باپرداخت مهریه وسایر حقوق مالی زوجه را طلاق دهد.

درو
نفقه معوقه و حال و اینده را مطالبه نمایید .
درصورت درخواست طلاق از ناحیه زوج ایشان باید کلیه حقوق مالی شما از قبیل مهریه نفقه اجرت المثل را پرداخت نماید .‌

گذاشتن شنود می تواند مصداق مزاحمت باشد.

با سلام ، اقدام ایشان جرم می باشد. همچنین میتوانید نفقه حال و گذشته خود را مطالبه نمایید. ایشان بدون پرداختن حقوق مالی شما و تعیین تکلیف در خصوص نحوه پرداخت آن از جمله نفقه و مهریه نمی‌تواند اقدام به مطلقه نمودن شما نماید.

برای طلاق زوج باید کلیه حق و حقوق قانونی زوجه از جمله مهریه و نفقه، اجرت المثل و.. را پرداخت نماید

پرداخت تمامی حق و حقوق زوجه توسط زوج در زمان طلاق بصورت قانونی اجباری است ضمن اینکه اگر شنود در حریم خصوصی و قانونی زوج و زوجه نصب شده مشکل قانونی ندارد.