آیا باز دادگاه منو اجبار به پرداخت هزینه دادرسی مهریه میکند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۵ #13020546

سلام.مهزیه بنده ۳۵۰سکه و ۱۰۰مثقال طلای ساخته شده و مقداری پول، که اگر به وجه نقد تبدیل بشه حدودا پنج میلیارد میشود.

من اگر دادخواست مهریه بزنم، با وجود اینکه شاغلم و ماشینی بنام بنده هست، اما از پس هزینه. دادرسی برنمیام، آیا باز دادگاه منو اجبار به پرداخت هزینه دادرسی مهریه میکند؟

چون شوهرم اموال بنام دیگران زده، هیچ مالی هم بنام شوهرم در اداره ثبت نبوده و توقیف نشده.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،شما میبایست دادخواست اعسار بدهید که نیازمند ارائه مدارک دال بر معسر بودن است از جمله معرفی شهود

با سلام شما برای نتیجه گرفتن درخواست اعسار خود می بایست مدارک خود را ارائه دهید

با سلام
شما جهت اعسار از پرداخت هزینه دادرسی اقدام کنید و قبولی یا رد دادخواست شما بستگی به استعلامات اخذ شده و نیز اظهارات شهود تعرفه ای خواهد بود

درود بر شما .اعسار از هزینه دادرسی زمانی پدیرفته میگردد که فرد به دلیل نبود اموال و دارایی کافی و یا عدم دسترسی به اموالش قادر به پرداخت هزینه های دادرسی نیستند ، این افراد می توانند ادعای اعسار کنند.در غیر این صورت اعسار پذیرفته نمیکردد

باسلام.چون مبلغ هزینه دادرسی خیلی بالاست. باید توام با دادخواست مطالبه مهریه ؛تقاضای اعسار از پرداخت هزینه دادرسی با استناد به استشهادیه کتبی با امضای دونفر شاهد ولیست اموال خودت و استماع شهادت شهود بدی.

باسلام.پرداخت هزینه دادرسی با خواهان است درصورت معسربودن ادعای اعسارکنید بامحکومیت خوانده هزینه دادرسی باید به خواهان طی حکم دادگاه پرداخت شود.دراجرای ثبت درصورت عدم معرفی مال یاتوقیف اموال هزینه اجرا با خواهان است

باسلام ، در هنگام ثبت دادخواست مطالبه مهریه می توانید تواما نسبت به پرداخت هزینه دادرسی اعسار اعلام کنید .