آیا اتباع خارجی متولد شده در ایران میتوانند مبادرت به گرفتن شناسنامه ایرانی کنند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۷,۷۱۳ #13013

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما..
بنده 21 سالمه و ایران به دنیا اومدم و اتباع خارجی هستم، و پدر و مادر هم اتباع خارجی هستن،همه اون شرایطی که گفتید رو دارم،و اینکه بنده الان باید کجا مراجعه کنم،ممنون میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به سیستم خاک شما ایرانی محسوب و میتوانید به طرفیت اداره ثبت احوال طرح دعوی نمایید

باسلام . با توجه به دیدگاه ایران به سیستم خاک شما میتوانید با مراجعه به اداره ثبت احوال و پیگیری از طریق مرجع قضایی به این موضوع رسیدگی کنین.

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت احوال اقدام نمایید.

به طرفیت ثبت احوال در دادگاه طرح دعوا کنید.

ابتدائا از طریق اداره ثبت احوال پیگیری کنید.

با سلام و ادب می توانید این موضوع را از طریق دادگاه محل اقامت خود پیگیری نمایید

با سلام
بایستی به طرفیت ثبت احوال در دادگاه طرح دعوا کنید.
مطابق سیستم خاک شما ایرانی محسوب میشوید.
موفق باشید.