آیا میتونم از طریق همین دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر خودم اقدام کنم یا حتما باید به اون شعبه تعیین شده برای رسیدگی اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۰۰۶ #12994973

سلام. زوج هستم و یه دادخواست طلاق به طرفیت همسرم در دفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت کردم. تاریخ و محل رسیدگی به دعوی مون هم مشخص شده و ابلاغ شده که حدود ۱ ماه دیگه ست و یه شهر دیگه ست جدای محل سکونت فعلی من. الان تصمیم گرفتم که دادخواستم رو پس بگیرم و انصراف بدم. باید چکار کنم؟
اگر من تا روز رسیدگی هیچ کاری نکنم و روز دادگاه من حضور پیدا نکنم آیا دادخواستم خود به خود لغو میشه؟ یا حتما قبلش من باید یه کاری بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله از همان دفاتر خدمات قضایی می توانید لایحه استرداد دادخواست را ثبت کنید

درود بر شما، جهت استرداد دادخواست بایستی به دادگاه و شعبه مذکور مراجعه نمایید

میتوانید از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضائی لایحه ی استرداد بدهید

میتوانید با مراجعه ب دفاتر خدمات قضایی طی تنظیم لایحه ای تقاضای استرداد دادخواست ارائه دهید و یا در دادگاه با اظهار شفاهی و درج آن در صورتمجلس دادخواست خود را پس بگیرید

با سلام و درود شما میتوانید از دفاتر خدمات قضایی موجود در هر شهری از خدمات موجود ان استفاده کنید و نیازی نیست به دفاتر خدمات محل اقامت همسرتان مراجعه کنید و میتوانید استرداد دادخواست را بدهید درغیر این صورت و عدم حضور شما و عدم وجود لایحه دفاعیه در دادگاه قرار رددعوا صادر میشود

با درود
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میتوانید دادخواست را استرداد کنید.
اگر خواهان باشید نروید، دادگاه رسیدگی را ادامه می‌دهد و انشا رای می‌کند.

درود
استرداد دادخواست مستلزم مراجعه به شعبه است.