ابرا مهریه در صورتجلسه دادگاه یا دفتر اسناد ملاک است؟

پرسیده شده
۳۱ پاسخ ۴۷۳ #12985677

در توافقنامه ساده و صورتجلسه دادگاه مهریه در قبال طلاق توافقی ابرا شده اما هنوز به دفتر اسناد رسمی و دفتر طلاق مراجعه نکرده تیم آیا میتوانم مهریه رو مطالبه کنم و طلاق نگیرم

مشاوره حقوقی مهریه
۳۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ،با مواردی که بیان نمودید در صورتی که ابراء شده باشد امکان رجوع نخواهد بود

باسلام و عرض ادب

به صورت لفظی اگر گفتید مشکلی ندارد ولی اگر ابراع درفتر به صورت رسمی و مکتوب باشد قابل رجوع نیست ، ولی اگر هبه باشد قابل رجوع میباشد

درود بر شما ،مستحضر باشید چنانچه ابراء شده باشد قابل رجوع نیست

سلام در صورت ابرا خیر

سلام . مفاد قرارداد نیاز به بررسی دارد......

باسلام واحترام درصورت ابراء خیر نمیتوانید

با سلام،در صورت ابراء دین،قابل رجوع نیست