تو قانون کار، ماده یا قانونی هست که اگر نیرو مدرک تحصیلی بالاتر داشته باشه باید اخراج شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۶ #12984234

باسلام، سال ۹۰ با آزمون استخدامی و طی مراحل گزینش وارد مجتمع فولاد مبارکه شدم، اولین قرارداد ۳ ماهه بستن، که ۱۰ روز مانده به پایان قرارداد بدلیل داشتن مدرک فوق دیپلم در زمان استخدام، قراردادم بطور یکطرفه فسخ شد،، بنده هیچ گونه تسویه هم انجام ندادم.. ۱. اصلا تو قانون کار، ماده یا قانونی هست که اگر نیرو مدرک تحصیلی بالاتر داشته باشه باید اخراج شود؟
۲.تمامی همکاران من در اون سال که مدرک بالاتر دارن هنوز سر کار هستند و استخدام قراردادی و رسمی شدن..
۳.مجتمع فولاد در سال ۸۹ به بخش خصوصی واگذار شد، دیوان در این خصوص به شکایت رسیدگی نمی کند..
۴.مجتمع فولاد در آزمون های سال های بعد این شرط استخدامی داشتن مدرک تحصیلی بالاتر در زمان استخدام را حذف کرد، و بسیاری شبیه به شرایط من استخدام شدن..
۵. با توجه به شرایط بالا بنده چطور
و استناد به چه موارد قانونی میتونم رای به بازگشت بکار بگیرم؟
و به حق و حقوق که چندین سال پایمال شده برسم؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برادر عزیز
قرارداد فسخ شود یا اینکه به اتمام برسد تفاوت دارد. ضمنا گویا کارفرمای شما قرارداد آزمایشی داشته است و می تواند وسط قرارداد عذر شما را بخواهد اما باید تمام حقوق شما را تا پایان قرارداد بپردازد. اگر مدرک بالاتر باشد حق فسخ یا اخراج ندارد مگر بر عکس آن.