به نظرتون با وجود اینکه هنوز کارت ماشین نداره صرفا برگه سبز کفایت میکنه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۲ #12978180

با سلام . بنده قصد دارم یه خودرو ۲۰۶ تیپ ۵ مدل ۹۵ با سند دو برگی خریداری کنم . این فرد تازه دو ماهه که ماشین رو از فروشنده اول خریده و در هنگام خرید صرفا روی برگه سبز توافق کردن و سند به نامش نزدن.طبق گفته خودش فعلا تو این دو ماه کارت ماشین صادر نشده دستش نرسیده . الان فقط برگه سبز ماشین در دسترس هست نه کارت ماشین صادر شده نه سند...به خاطر هزینه دفترخونه هم تمایلی به سند زدن نداره و میگه برگ سبز کافیه
من دو تومن بیعانه دادم که ماشین رو این چن تعطیل تو پارکینگ نگه داره تا شنبه ..اگه قرارداد بهم بخوره تکلیف اون دو تومن چی میشه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف برگه سبز کفایت میکند ...

سلام وقت بخیر
برگه سبز کافی است.
موفق باشید.

با درود صرفا برگه سبز کفایت میکند

با سلام برگ سبز قانونا کفایت میکند

درود برگ سبز کفایت می کند

سلام
برگ سبز کفایت می کند

درود
برگ سبز کفایت می کند جهت اطمینان انتقال سند انجام دهید