ایا تمدید مزایده در اجرای احکام برای بار سوم، صحیح است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۰۲۲ #12957946

باسلام خدمت اساتید عزیز
در خصوص دستور فروش ملک مشاعی، دو مرحله مزایده انجام شده و خریداری وجود نداشت. در جلسه دوم توافق نمودیم ظرف مدت ده روز سهم خواهان را خریداری کنم. در موعد مقرر در اجرای احکام حاضر و تقاضای شماره حساب جهت واریز وجه نمودم، اما خواهان مخالفت نموده و اجرای امر را مشروط به رضایت اینجانب در پرونده ای که بر علیه ایشان دارم نمود و متاسفانه کارمند شعبه اجرای احکام نیز با وی همکاری نموده و مانع از ختم موضوع شد و پس از عدم رضایت بنده در خصوص پرونده موازی با این امر ، کارمند مربوطه مزایده را برای بار سوم تمدید نمود.
آیا مزایده مرحله سوم خلاف قوانین اجرای احکام نیست؟
تکلیف با کارمند مربوطه که حتی دستور مکتوب رییس دادگستری را انجام نمیدهد چیست؟
آیا کارمندان اجرای احکام نیز مستقل هستند؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید به صورت مکتوب به ارزشیابی قضات مراجعه و یا به دادگاه انتظامی قضات برای اجرای احکام شکایت مطرح نمایید