در صورتیکه موجر مبلغی از ودیعه را به مستاجر مسترد ننماید مستاجر در کدام مرجع قضایی میتواند شکایت خود را مطرح نماید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۳۲ #12952

با سلام
مدت 5 ماه است که خونه رو تخلیه کردیم ، صاحب خونه مبلغ 500 iهزار تومان از ودیعه رو پیش خودش نگه داشته بابت قبض برق و آب و تلفن و ...
که مجموع اینها کلا 100 هزار تومان می باشد. ایشان بعد از گذشت این همه زمان زنگ های من رو جواب نمیده و Reject میکنه
من از ایشون رسید هم دارم بابت این مبلغ. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد میشود که به شورای حل اختلافی که در محل وقوع خانه است مراجعه کرده و با ارائه مدرک خود الزام موجر را به پرداخت الباقی ودیعه تقدیم شورا نمایید.

موید باشید