چطوری میشه تخلیه فوری بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۱ #12949623

سلام من یک ملک دارم که اجاره دادم و ۳ روز پیش موعد قراردادم تموم شده از اسفند ماه به مستاجر گفتم که موعد پایان قرارداد باید تخلیه کنه چون خودم هم مستاجرم و توانایی پرداخت اجاره ندارم و میخوام در ملک خودم بشینم. مستاجرم بعد از اینهمه مدت چند روز پیش بهم میگه بعلت شرایط کرونا تخلیه نمیکنه اظهارنامه هم رد کردم شورا بهم وقت نظارت در ۲۰ روز دیگه داده.من هم باید ملکم رو تخلیه کنم

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، فقط با اثبات نیاز شخصی

بادرودوسلام با احرازو اثبات نیازشخصی صدوردستورتخلیه می باشد.

به نیاز شخصی خود استناد کنید.

سلام در صورتی که مدت اجاره به اتمام رسیده و تمام شرایط اجاره را مستاجر انجام داده در این صورت بایدنیاز شخصی خود را اثبات نمایید.

درود . با توجه به نیاز شخصی و اتمام قرارداد تقاضای صدور دستور تخلیه را مطرح کنید

با اثبات نیاز شخصی امکان صدور دستور تخلیه وجود دارد .

در صورت اثبات نیاز شخصی شما یا تخلف مستاجر از پرداخت اجاره بها امکان تخلیه عین مستاجره وجود دارد.