دست نوشته فقط با امضا بدون اثر انگشت چقدر ارزش دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۰۶ #12929627

سلام خسته نباشید
دوست من به یکی از اشناهامون پول بدهکاره پنج میلیون یک روز فامیلامون با آبرو ریزی تو در خانه ما باهم رفتیم پیش دوستم واین یک کاغذ دست نوشته که فلان تاریخ من پولتو میدم و فامیلمون با آبروریزی من گفت پشت برگه هم توهم امضا کن اون پول نداد ومن بدهم پول رو این دست نوشته هم فقط امضا داره اثر انگشت نداره الان این فامیلمون شکایت کنه چیکار میتونه بکنه من

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله دست نوشته عادی با امضا اعتبار دارد .

باسلام واحترام دستنوشته سندعادی محسوب ومعتبر میباشد

باسلام طرف مقابل میتواندبه استنادهمین دست نوشته و همچنین شهادت شهود ادعای خود ااثبات نمایدوسندعادی محسوب می‌گردد ولی شماهم میتوانیدنسبت به اسنادعادی ادعای جعل یاانکاروتردیدداشته باشید

با درود صرف امضاء کافی است و دست نوشته معتبر است

با سلام؛
امضا نوشته‌ای که حکایت از بدهی شخص دارد، اقرار محسوب شده و به عنوان سند عادی علیه همان شخص، قابل استناد است. لیکن امضای سایر افراد ذیل نوشته دلیل بر ضمانت نیست مگر قید ضمانت شده باشد.

باسلام
امضا ایشان معتبر است ولی درمورد امضا شما اگر قید ضمانت شده باشد معتبر خواهد بود

باسلام
دست نوشته با امضا اعتبار دارد ونیازی به اثرانگشت نیست وسند عادی محسوب میشود میشود نسبت به آن سند اقدام کرد